Adequació d'oficina per a habitatge a Girona

0

Els propietaris Jordi Rovira i Ariadna Casanovas en data juny de 2017 realitzen l’encàrrec de la redacció del projecte executiu d’una reforma i canvi d’ús d’un dels pisos de la quarta planta de l’immoble. La propietat necessita, a dia d’avui, una redistribució dels espais i el canvi d’acabats, així com el pas de les instal·lacions necessàries. Aquesta reforma suposarà una actuació en els 90m2 de la propietat.

 

SITUACIÓ I RELACIÓ AMB L’ENTORN

La parcel·la on es situa l’immoble està a l’eixample nord de Girona. El pis té una superfície total construïda de 90 m² a la quarta planta de l’edifici.

L’edifici és un bloc d’oficines entre mitgeres. Té una volumetria de façana marcada verticalment i horitzontalment per les obertures i els seus muntants. En planta baixa es divideix l’edifici en l’entrada al pàrquing soterrani i el portal d’entrada als habitatges.