Augment de vots i representants a la candidatura Arquitectes pel Patrimoni

15/05/2018

El passat 10 de maig la candidatura Arquitectes pel Patrimoni va obtenir 80 vots i 7 representants per Girona en les eleccions als òrgans de govern del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El passat 10 de maig la candidatura Arquitectes pel Patrimoni encapçalada per l'arquitecte Josep Maria Fortià va obtenir 80 vots amb una participació del 30%. Aquest resultat es molt favoralble ja que permetrá tenir 7 representants a l'Assemblea del col·legi d'Arquitectes. S'incrementa doncs la presencia d'aquest grup que passa de 5 a 7 representants. El proper 29 de maig es celebra la primera Assemblea d'aquest mandat, que será presidida per la nova degana, Assumpció Puig.

A les eleccions del 10 de maig s'escullen 3 nivells de representació: Junta de govern i Degà a nivell de Catalunya, Juntes de demarcació a les sis seus catalanes i representants a les sis demarcacions.

Des de Girona varem presentar una candidatura de representants a l'Assemblea anomenada Arquitectes pel Patrimoni. Constituïm aquest col·lectiu el grup d'arquitectes que treballem basicament en projectes relacionats amb el patrimoni arquitectònic, l'urbanisme i l'obra publica.

L'objectiu d'aquesta candidatura es propiciar a l'Assemblea el debat sobre el nou model col·legial. La nostra prioritat es fer un col·legi més plural, reflex de la diversitat del col·lectiu d'arquitectes.

Els representants del nostre grup que aniran a l'Assemblea són:

Josep Maria Fortià - Xavier Montal - Dani Oya - Olga Muñoz - Amanda Soler - Simó Roca.