CELEBREM NOVES FITES, TROBADA DE L'EQUIP FORTIÀ ARQUITECTES

31/05/2024

El dijous 30 de Maig ens hem reunit l'equip de treball del nostre despatx i els col·laboradors externs per celebrar els reconeixements que hem tingut darrerament: Premi Internacional [d]arc Awards i la selecció per els Premis d'Arquitectura de Girona.

Es va organitzar una vetllada professional i gastronòmica a l'Espai Bionbo amb la col·laboració del xef Xavier Aguado. En aquesta vetllada es va compartir el guardó que se'ns va lliurar a Londres el passat 27 de Març. Hi varen assistir Jaume Mas, tècnic assessor de iGuzzini, Rosa Maria Gil, historiadora, Raimon Bustos, Xavier Busquets i Xavier Raya, arquitectes, Marc Simon, enginyer, Roger Soler, arquitecte tècnic, Paola Medina, assessora lumínica, Alba Bonada i Manuel Martín, tècnics experts en estructures i Pau Giralt, estudiant col·laborador. El cap del despatx Pep Fortià va agraïr a tot l'equip la feina feta, amb rigor i professionalitat destacant la importancia del treball de tots ells en els reconeixements obtinguts. 

Aquests premis aconseguits són: la intervenció d'il·luminació en els Bunquers del Castell de la Trinitat a Roses (Alt Empordà) i l'actuació a l'interior de la Torre de les Hores a Cervià de Ter (Gironès).