FINALITZADA LA DIRECCIÓ DE LES OBRES DEL CENTRE DE VISITANTS DE LA MUNTANYA DE LA SAL A CARDONA

22/12/2021

S'ha rehabilitat l'edifici de l'antiga central elèctrica de la Muntanya de Sal com a centre de visitants del Parc.

 

Les obres s'han basat en un projecte tècnic redactat per l'equip Feu i Godoy, de Solsona. El pressupost de l'obra ha pujat la quantitat de 170.000 € i el contractista ha estat l'empresa local Excavacions Cots Codina SL.

Les partides principals han consistit en la rehabilitació de la coberta plana de l'edifici, la intervenció de sanejat de tots els paraments de façana, el plantejament nou d'alguns volums interiors com a espais exteriors i un muntatge audiovisual que reivindica l'essència minera de la ciutat de Cardona.

Fortià Arquitectes

En línia

Fortià Arquitectes

Hola! 👋 En què et podem ajudar?

14:39