FINALITZAT EL PROJECTE DE L'ESPAI POLIVALENT-LA SALA A CANET D'ADRI

03/04/2023

Fortià Arquitectes finalitza el projecte integral de rehabilitació i canvi d'ús de l'edifici La Sala com a Espai Polivalent.

 

L'edifici, que havia estat fins fa pocs anys un restaurant de cuina tradicional, va ser adquirit l'any 2020 per l'Ajuntament de Canet d'Adri. La voluntat municipal és tirar endevant un projecte de remodelació integral de l'edifici per tal d'adequar-lo a un ús docent i socio-cultural. Al mateix temps es proposa la Millora energètica de l'edifici mitjançant l'aportació dels fons derivats de la subvenció Next Generation.

En els propers mesos des de Fortià Arquitectes es redactaran els projectes parcials de les diferents fases de intervenció. La fase més immediata serà la Millora energètica dels envolvents i la coberta de l'edifici per tal de tramitar la seva presentació a la convocatoria de subvencions dels Fons Europeus.

El projecte ha estat objecte de la col·laboració entre diferents professionals: Marc Simon, enginyer d'instal·lacions; Xavier Pibernat, arquitecte expert en pressupostos; Alba Bonada, arquitecta tècnica i calculista d'estructures i Jordi Ferrer, geòleg i autor de l'estudi geotècnic.