JOSEP FORTIÀ ENCAPÇALA LA CANDIDATURA "ARQUITECTES PEL PATRIMONI" A LES ELECCIONS DEL COAC

28/04/2022

El proper 17 de maig de 2022 tindrà lloc les eleccions dels òrgans de govern del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

 

A la demarcació de Girona es presenta la candidatura "Arquitectes pel Patrimoni" formada per professionals especialitzats en les intervencions en el patrimoni arquitectònic i en la rehabilitació. Molts d'ells estan vinculats a l'Agrupació d'Arquitectes per la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) així com al projecte GRETA que va neixer fa 10 anys a les comarques gironines.

Aquesta candidatura, que es va presentar ja als anys 2010, 2014 i 2018, està formada en aquesta ocasió per 7 arquitectes: Josep Maria Fortià i Rius, Xavier Montal i Roura, Anna Albó i Riera, Gerard Oliver i Bofill, Simó Roca i Asperó, Bernat Llauradó i Auquer i Ariadna Serrano i Masoliver.

Les accions que es volen impulsar per part d'aquest col·lectiu des de l'assemblea del COAC són: plantejar un nou model col·legial que reflecteixi la realitat de l'exercici de la professió, guanyar visivilitat del colectiu, promoure debats sobre els projectes públics i propiciar normatives i regulacions tècniques més àgils i flexibles.