LLIURAMENT DELS PREMIS D'ARQUITECTURA TRADICIONAL TONI COBOS - GRETA

08/05/2019

El passat 23 de maig es varen lliurar a Sant Feliu de Guíxols els premis que destaquen les millors intervencions en arquitectura tradicional així com els treballs de recerca sobre el mateix tema.

 

L'acte que va tenir lloc a l'antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols va atorgar dos premis finalistes i unes mencions honorifiques. El jurat estava format per Camilla Mileto, arquitecta, que actuava com a presidenta, Joaquim Maria Puigvert, historiador, Gerard Camps, contractista i Olga Bas, arquitecta membre de la junta de GRETA, actuant com a secretaria.

El premi a la millor intervenció en arquitectura tradicional va ser per l'equip de l'arquitecte Oriol Roselló per una intervenció en un mas tradicional a Sant Feliu de Boada, Baix Empordà. En la categoria de treballs de recerca, el guardó va ser per l'equip del Parc Natural dels Ports de Basseit, que han dut a terme un treball de gran interès sobre els masos i les construccions tradicionals en el parc. Va recollir el guardó Ana Ávila, directora del parc. També hi eren presents l'arquitecte Oscar Benet i Dani Esteve, arquitecte tècnic, tots ells vinculats al parc i que varen ser finalistes també per la intervenció en el mas de Burot, a Horta de Sant Joan (Terra Alta).

Fortià arquitectes és un dels membres fundadors del projecte GRETA i Josep Maria Fortià és vocal de la junta directiva de l'entitat.