VISITES AL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC DE LA BISBAL D'EMPORDÀ

15/05/2023

En marxa la primera fase del Pla Especial de Patrimoni Arquitectònic, Històric i Ambiental a càrrec de Fortià Arquitectes.

 

En el marc de la redacció del Pla Especial de Patrimoni i Catàleg de Béns de La Bisbal d'Empordà hem programat una sèrie de 7 visites a diferents sectors del terme municipal per tal de valorar i conèixer de primera mà aquests elements arquitectònics.

Al llarg de tres mesos es visitaran els sectors del nucli antic, els entorns del riu Daró, el veïnat de l'Aigüeta, el nucli de Sant Pol i el sector de Castell d'Empordà. Per part de l'equip redactor hi assisteix Josep Maria Fortià i Xavier Busquets, arquitectes i Rosa Maria Gil, històriadora. Per part de l'Ajuntament hi participen Silvia Costa, arquitecta municipal i Xavier Gràcia, delineant.

Es preveu anar avançant en el document fins al lliurament de la primera fase del treball a mitjans d'agost, que consistirà en el Quadre Resum que identifica tots els elements arquitectònics, històrics i ambientals que es preten preservar.